Schildersbedrijf [placename]1

In [placename] zijn 16 schilders beschikbaar. Op deze pagina vind je een overzicht van alle 16 schilders bij jou in de buurt. Elk schildersbedrijf in deze gids heeft een bedrijfspagina met contact- en adresgegevens. Bovendien is iedere schilder ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Schilder [placename] gezocht?2345

Op zoek naar een binnen- of buitenschilder? Via Schilder Nu vind je altijd een geschikt schildersbedrijf voor jouw klus. Benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag en je ontvangt spoedig gratis offertes. Vergelijk en bespaar op de kosten.

Over [placename]6

De plaats [placename] ligt in de provincie Zeeland en heeft 26920 inwoners. Er wonen 13051 mannen en 13869 vrouwen en de gemiddelde leeftijd is 45 jaar. In totaal telt [placename] 12383 huishoudens. Per 774 huishoudens is er 1 schildersbedrijf beschikbaar.

Ontvang een vrijblijvende offerte en bespaar op een verhuisbedrijf

Veel gestelde vragen

Uurtarief schilder in [placename]

De kosten liggen rond de €35 per uur

Een muur in [placename] is makkelijk te sauzen als deze glad is afgewerkt

Schilder bedrijvengids, vind het beste schildersbedrijf in [placename]

Is je huis toe aan een flinke opknapbeurt? Huur dan een goedkope schilder in uit [placename] die de boel binnen of buiten voor je gaat schilderen. Een vakman heeft de juiste kennis en ervaring en zorgt dat hij goede kwaliteit levert. Je leest op deze pagina meer over de kosten van een schildersbedrijf, wat het verschil is tussen een buiten- en een binnenschilder en waar je het beste op let bij het vergelijken van gratis offertes. Meer weten over de exacte prijzen?

Start gratis offerteaanvraag.

Je ontvangt gratis en zonder verplichting meerdere prijsopgaven, die je onderling met elkaar vergelijkt.

Schilder [placename] nodig? Gratis offertes vergelijken

Het schilderwerk van je woning is toe aan een opknapbeurt. Schakel dan een schilder in uit [placename]. Aarzel niet om direct via het offerteformulier een offerte aan te vragen. Door deze onderling te vergelijken, bespaar je op de kosten en vind je een bedrijf bij jou in de buurt.

Klussen binnene [placename]

Snel en gemakkelijk offertes vergelijken

Binnendeur

[placename] aanvraag

schildersbedrijf breda
Snel en gemakkelijk offertes vergelijken

Binnendeur

[placename] aanvraag

schildersbedrijf den haag

Waarom een schildersbedrijf [placename] inhuren?

Schilders gezocht? Een huisschilder neemt je zorgen uit handen en geeft je persoonlijk advies over de situatie, verfsoorten of beantwoord andere vragen. De vakmannen beschikken over de juiste kennis om jou goed te kunnen adviseren. Daarbij zorgt hij dat hij perfect werk aflevert. Bovendien blijft het werk langer mooi met goed onderhoud. Laat dit onderhoud ook door een expert doen, door bijvoorbeeld een onderhoudscontract af te sluiten.

Benieuwd naar de kosten? Vergelijk gratis offertes!

Goedkope en vakkundige schilders

Het inhuren van een schildersbedrijf of ZZP’er betekent niet altijd dat je daar ook de hoofdprijs voor betaalt. Als je op zoek bent naar goedkope en vakkundige bedrijven, hoef je niet langer te zoeken. Op deze bedrijvengids vind je namelijk allerlei vakkundige bedrijven die aangesloten zijn bij de KvK. Door verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken, bespaar je behoorlijk op de kosten en vind je een goedkope schilder.

Wat kost een schilder?

Wat kost een schilder? Je gaat het beste uit van een gemiddeld uurtarief van €35,- tot €40,-. Wanneer je erkende bedrijven of een ZZP’er gaat inhuren, wil je natuurlijk weten wat de kosten en het uurtarief zijn. Je wilt namelijk zo goedkoop mogelijk de klus laten uitvoeren. Elk bedrijf hanteert andere prijzen en een ander uurtarief.

Waarom is dit?

Dit komt omdat een aantal factoren de kosten beïnvloeden, hierdoor is het lastig te zeggen wat de precieze kosten zijn. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de klus, de moeilijkheidsgraad en of het om binnen of buiten gaat. In onderstaande tabel vind je een aantal gemiddelde prijzen, waaronder het uurloon. De prijs is inclusief verf, btw en materiaal.

Tabel titel

OmschrijvingKosten in [placename]
binnendeur50 euro per deur
kozijnen10 euro
binnenmuur10 euro per m2

test 2

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders [placename], inclusief btw en materiaal. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over de kosten van het schilderen van de kozijnen.

 

Prijs per m² of per uur?

Vakmannen hanteren vaak 2 soorten tarieven, namelijk een uurloon of een prijs per m². Maar wat kost een schilder? Hij rekent met een uurprijs wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, bijvoorbeeld het verven van deuren, trappen of kozijnen. Laat je een groot oppervlak verven, zoals een plafond of de gevel? Dan hanteert het bedrijf een prijs per m². Deze prijzen verschillen qua vakmannen onderling. Bovendien wordt de prijs hoger als er een hoogwerker nodig is.

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk?

Schakel je een erkend schildersbedrijf uit [placename] in? Dan geldt er mogelijk een verlaagd btw-tarief van 9%. De woning moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De woning moet bijvoorbeeld ouder dan 2 jaar zijn. Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn het voorbereiden, lakverven, vernissen en beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer.

Schuren en lakken valt alleen onder dit tarief als de vloer in bouwkundig opzicht onderdeel uitmaakt van de woning.

Voor meer informatie over het verlaagde btw-tarief, neem je een kijkje  op de website van de Belastingdienst.

Wat zijn de werkzaamheden van schilders in [placename]

Een schilder doet veel meer dan schilderen alleen. Zo krijg je bijvoorbeeld ook een persoonlijk advies met betrekking tot de kleuren die je in je woon- of slaapkamer wilt hebben. Ook geeft hij meer informatie over de gebruikte technieken. Wil je de muren liever laten sausen of is spuiten misschien een betere methode? Daarnaast bereiden ze natuurlijk alle werkzaamheden zelf voor en ruimen ze na afloop alles weer op. De belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • het voorbereiden van de werkzaamheden;
  • saus- en spuitwerk aanbrengen;
  • bestaande schilderwerken herstellen;
  • informeren en adviseren over kleuren en technieken.

Ontvang een vrijblijvende offerte en bespaar op een verhuisbedrijf

Binnenschilderwerk in [placename]

Een trap schilderen is de moeite waard

Het spuiten van een keukenkastje kan snel en goedkoop worden gedaan.

Veel gestelde vragen schilder [placename]

Tips voor schilderwerk

Zelf uitvoeren

In [placename] zijn de kosten relatief laag