Bedankt voor je aanvraag!

Wij gaan ons uiterste best doen om je zo snel mogelijk meer informatie toe te zenden.

Dit houdt in dat er een specialist naar de aanvraag gaat kijken en op basis van de informatie gaat proberen een offerte op te stellen. Mocht onze specialist niet in de mogelijkheid zijn om een offerte te maken op basis van de opgegeven informatie. Dan zal er contact met je worden opgenomen met verdere vragen.

Bij het ontvangen van een specifieke prijsopgave is een vrijblijvende bezoek op locatie van belang. Via de e-mail houden wij je verder op de hoogte.

Veel succes bij het kiezen van de beste deal middels ons kostenoverzicht!

Beste deal tips! Laat je zo goed mogelijk informeren tijdens adviesgesprekken thuis. Vergelijk niet alleen prijzen maar vraag ook naar keurmerken, garanties en reviews

Laatste verhuisberichten

Handige tools voor uw verhuizing

Berekenen van m3 voor uw inboedel

Veel van de verhuizing hangt samen met het aantal m3 die de inboedel totaal heeft. Denk hierbij aan de ruimte in een verhuiswagen maar ook bij tijdelijke opslag is het van belang. Op basis van de grootte kan een verhuisbedrijf een indicatie geven qua tijdsduur en hierdoor een offerte beter verantwoorden.

Bekijk snel onze pagina hoe u binnen enkele minuten de inboedel kan berekenen. Door eenmalig de lijst in te vullen kan deze altijd bij de hand worden gehouden.

Gebruik onze checklist als leidraad

Als we het dan toch over handige tools hebben op onze website. Neem dan ook gelijk een kijkje op de pagina met onze checklist voor verhuizen. Een complete lijst waarin alles staat wat bij een verhuizing komt kijken. Hiervoor hebben wij het mogelijk gemaakt om de checklist uit te printen. Print de checklist voor de verhuizing uit en houdt deze erbij, zo zorgt u ervoor dat er geen belangrijke punten over het hoofd worden gezien. De drukte die bij een verhuizing komt kijken zorgt er automatisch voor dat er actiepunten doorheen glippen.

Meer weten over verhuizen?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten