• Home
 • Verhuisbedrijf Den Bosch

Verhuisbedrijf Den Bosch

Hulp nodig bij het verzorgen van een zorgeloze verhuizing, of puur benieuwd naar de prijzen die verhuizers in Den Bosch hanteren? Deze pagina staat vol met informatie over de kosten van een verhuisbedrijf. Wanneer word besloten om gebruik te maken van onze diensten kan heel eenvoudig een contact formulier worden ingevuld.

Wij kunnen helpen bij een grote diversiteit aan verhuizingen en onze flexibiliteit zorgt ervoor dat er altijd een passende oplossing voor uw verhuizing is. Twijfel niet om contact met ons op te nemen op het moment dat er vragen zijn. Ook voor verhuizingen op korte termijn zijn er altijd mogelijkheden. Ons wagenpark staat altijd klaar om samen met onze verhuizers aan de slag te gaan voor uiteenlopende verhuizingen.

Verhuisbedrijf Den Bosch helpt bij particulier verhuizen

Verhuiskosten in Den Bosch

Om een idee te geven willen wij direct inzicht geven in de verhuiskosten die men kan verwachten. Om verdere informatie krijgen over specifieke kosten of onderwerpen, klik verder op het onderwerp. Binnen deze pagina zullen wij alles uitleggen omtrent uw verhuizing in Den Bosch.

Kosten verhuisbedrijf

Bij een verhuizing zijn er 2 punten waar men niet onderuit kan bij het inschakelen van een verhuisbedrijf in Den Bosch. Dat zijn de verhuizers zelf en de verhuiswagen die gebruikt gaat worden. Het is niet mogelijk om zelf een verhuiswagen te huren en dit zal ook nog eens duurder zijn dan onze pakketen die wij aanbieden. Hierbij valt er te spelen met het aantal verhuizers en de grootte van een verhuiswagen. Hieronder hebben wij enkele voorbeelden geplaatst die inzicht in de kosten geven.

Type verhuizingTijdsbestekKosten
Kleine verhuizing (tot 15m3) en makkelijk bereikbaar3 á 4 uurvanaf €300,-
Kleine verhuizing (tot 15m3) en moeilijk bereikbaar bereikbaar4 á 5 uurvanaf €400,-
Gemiddelde verhuizing van 35m38 uurvanaf €750,-
InpakservicePer uur€30,-

Overige verhuiskosten

Naast de standaard diensten die afgenomen worden, zijn er ook nog een aantal extra opties die op aanvraag geleverd kunnen worden. Hierdoor kan iedere verhuizing van elkaar verschillen en zijn de kosten vaak op aanvraag. Om een geheel kostenplaatje te ontvangen, raden wij aan om een offerte op te vragen. Om een beeld te geven van de opties, bekijk de overige verhuiskosten die eventueel van toepassing zijn:

Goedkoop verhuizen in Den Bosch

Om een verhuizing voor iedereen mogelijk te maken, willen wij het verhuizen in Den Bosch betaalbaar maken. Goedkoop verhuizen is daarom een belangrijk onderdeel voor een groot deel van onze klanten. Geen poespas, maar simpelweg betalen voor hetgeen wat er nodig is. Hierbij zal de verhuizing op maat gemaakt moeten worden en hier stellen wij gratis een offerte voor op.

Ontvang een vrijblijvende offerte en bespaar op een verhuisbedrijf

Naast het scherpe tarief is het wel onze zorg om alles in goede banen te leiden. Bij verhuis24.nl maken we gebruik van professionele verhuizers en onze materialen worden dagelijks getest. Verhuisliften en verhuiswagen beschikken over het juiste onderhoud en wij komen na wat er beloofd word!

Particuliere verhuizing

Een verhuizing tussen 2 woonhuizen valt onder een particuliere verhuizing. Ruim 80% van onze verhuizingen vallen in deze groep. Als verhuisbedrijf in Den Bosch zijn wij in te zetten voor ieder budget. Zo zullen wij ook de kosten verder toelichten. Maar eerst is het goed om te weten wat er zelf allemaal van ons word verwacht. Zet de wensen op papier en koppel hier een budget aan.

Door zoveel mogelijk voor te bereiden kan er een specifiekere prijs worden gegeven. Naast onze standaard diensten om de inboedel te verhuizen is het ook mogelijk om extra diensten af te nemen. Denk hierbij aan een verhuislift huren, tijdelijke opslagruimte nodig of een piano die verhuist moet worden.

Wees tijdig met het inplannen van een verhuisbedrijf Den Bosch. Onze beschikbaarheid kunnen wij op die manier garanderen, hoe eerder de verhuizing bekend is, des te beter. Dit kan ook direct schelen in de verhuiskosten.

Kleine verhuizing

Bij een kleine verhuizing moet men denken aan een studentenkamer of een studio in Den Bosch. Door de beperkte inhoud van het appartement, is deze veelal in hele korte tijd leeg gehaald. Afhankelijk van de afstand naar de nieuwe locatie kan dit vaak in 1 dagdeel afgerond worden. Kosten waar men bij een dagdeel moet denken liggen ergens tussen de €200-, en €400,-. Hierbij word de prijs vooral bepaald of wij 1 of 2 verhuizers dienen in te zetten om het binnen een dagdeel af te krijgen.

Meubeltransport

In sommige gevallen dienen er maar een aantal spullen verhuist te worden. Dit kan komen doordat er een nieuwe inboedel word aangeschaft of omdat een groot deel zelf word gedaan. Het scheelt natuurlijk al aanzienlijk in de verhuiskosten op het moment dat er maar een aantal spullen verhuist moeten worden. Dit scheelt zelf ook veel in de verhuisplanning, een verhuizer zal (afhankelijk van de moeilijkheidsgraad) vaak maar korte tijd nodig hebben. Bij wat grotere objecten is het voor ons altijd wenselijk om het wel even op locatie te komen bekijken. Hierdoor kunnen wij een inschatting maken of alles makkelijk door de deuren past.

Bank optillen door verhuizers

Mocht het qua afmetingen niet lukken, dan zullen wij naar alternatieve moeten kijken. De alternatieve zullen wij in samenspraak doorlopen en kijken wat de beste keuze is.

Veel voorkomende meubelstukken 

Bij een transport is alles mogelijk wat in onze verhuisbus past. Hierbij zien wij de volgende 3 items dagelijks langskomen:

 • Groot bankstel
 • Wasmachine/witgoed
 • Piano  

Het is ons zelden voorgekomen dat wij een meubelstuk niet uit een woning krijgen. Waar nodig kunnen wij ook de spullen professioneel demonteren en op het nieuwe adres weer in elkaar zetten.

Ook voor andere koeriersdiensten zijn wij in te schakelen. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

Zakelijke verhuizing

Als bedrijf zijnde is een verhuizing een hele andere ervaring en zijn er andere diensten nodig om alles soepel te laten verlopen. De expertise van het juist plannen, waarbij met alles rekening gehouden dient te worden, zijn de afgelopen 15 jaar geperfectioneerd. Het inplannen van het juiste personeel in combinatie met de bedrijfsprocessen niet te verstoren, zorgt dat de bedrijfsverhuizing in Den Bosch met succes kan worden gedaan.

 

Ontvang een vrijblijvende offerte en bespaar op een verhuisbedrijf

Naast de inboedel is er vaak ook een verhuizing van de IT nodig. Om op de nieuwe locatie onverstoord verder te gaan, zullen wij de tijd nemen om alles in kaart te brengen. In overleg zal de verhuisdag tot stand komen. Verhuis24 zal het draaiboek verzorgen en de instructies zullen gegeven worden.

Benieuwd naar ons scherpe tarief en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op en wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs.

Prijs indicatie voor verhuis en opslag

Bij een verhuizing niet direct beschikking over de nieuwe woning? Dan zal het nodig zijn om de inboedel ergens tijdelijk op te slaan. Wanneer er zelf geen locatie gevonden kan worden is het slim om de verhuizing en opslag bij 1 adres onder te brengen. Een verhuis en opslag is daarom een specifieke dienst die wij aanbieden.

De kosten zullen lager liggen dan alle zaken los van elkaar te regelen. Zo dient er allereerst vervoer naar de opslag geregeld te worden. Ook de opslagruimte moet geregeld worden en passen binnen het schema. Om vervolgens de inboedel naar de nieuwe locatie te brengen. Wij staan graag gereed om al deze stappen in 1 dienst te verpakken.

Samenstelling kosten

Bij een aanvraag voor verhuizing met opslag dienen wij naar de 2 aspecten te kijken.

 1. Allereerst het verhuizen, hierbij zijn de afstanden van en naar de opslag + de grootte van inboedel belangrijk.
 2. Daarna moeten wij kijken voor hoe lang de inboedel opgeslagen zal worden. Deze 2 factoren zullen de kosten van verhuis & opslag in Den Bosch gaan bepalen.

Ontvang offerte op maat

Bij een verhuizing met opslag is een offerte op maat mogelijk het meest van toepassing. Hierbij zullen wij rekening houden met de gehele verhuizing en de duur van opslagruimte. Met het totale kostenplaatje kan vervolgens verder gerekend worden

Erkend verhuisbedrijf Den Bosch

Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen alle verhuisbedrijven Den Bosch. Een deel zal een erkend verhuisbedrijf zijn, waarbij een ander deel deze certificering niet heeft. Dit is niet direct het verschil tussen goed en slecht, maar een erkend verhuisbedrijf in Den Bosch heeft wel een aantal garanties. Een ‘erkende verhuizer’ heeft namelijk de volgende voordelen!

 • Verzekerd tegen aangerichte schade
 • Verhuizers met de juiste papieren en ervaring
 • Algemene voorwaarden die samen met consumentenbond zijn opgesteld
 • Uitvoering gegarandeerd (altijd vervangende verhuizers die klaar staan)

De verhuiskosten bij een erkende verhuizer zal gemiddeld gezien iets hoger liggen. Hier krijgt met bovenstaande garanties voor terug. Iedereen in Nederland kan een verhuisbedrijf beginnen. Daarom is het goed dat hier een onderscheid in gemaakt wordt door middel van een overkoepelende organisatie.

Vraag zelf een vergelijking aan en zie zelf hoe groot de verschillen zijn in de kosten tussen verhuisbedrijven in Den Bosch.  

Ontvang een vrijblijvende offerte en bespaar op een verhuisbedrijf

Verhuislift in Den Bosch

Heeft u een verhuislift nodig, dan kunnen wij daarbij helpen.

Bij een afname van een verhuizing, zullen wij de verhuislift meenemen in het pakket. Hierdoor zullen de kosten voor de verhuislift zelf een stuk lager liggen. Bij het huren van een verhuislift in Den Bosch zonder hulp bij de rest van de verhuizing, zullen de kosten uitkomen rond de 120 euro per dagdeel, inclusief 1 verhuizer die de lift bediend. 

Specificaties van een verhuislift

 • Waarom een verhuislift huren?
 • Bereikbaarheid tot 8 etages
 • Tot 400kg per lading
 • Weinig ruimte nodig om te plaatsen
 • Snel en makkelijk op gezet
 • Inclusief een bediende
 • Minimaal 1 uur afname 

Toepassingen verhuislift

Een verhuislift is makkelijk in te zetten voor groot scala aan activiteiten. De top 5 van meest voorkomende spullen in Den Bosch zijn:

 1. Witgoed
 2. Bankstel
 3. Bed
 4. Tafel
 5. Tapijt

Bespaartips

Bij een verhuizing komen standaard een aantal kosten kijken. Waarbij het inschakelen van een verhuisbedrijf wat extra kosten met zich mee brengt. Echter zijn er ook een aantal tips die direct tot besparingen kunnen leiden.

De tips die wij iedereen willen meegeven zullen wij hieronder formuleren en hebben wij in de praktijk op gedaan. Onze klanten delen graag de handige tips en die spreiden wij graag weer rond. Zo is het voor iedereen mogelijk, ongeacht het budget, om wat hulp te krijgen van een verhuisbedrijf in Den Bosch. Zonder dat men hiervoor een lening hoeft af te sluiten.

Tip 1. Wees kritisch op de inboedel

Door selectief om te gaan met de inboedel, is het mogelijk om een groot gedeelte van de inboedel niet te hoeven verhuizen. Dit gedeelte kan al ruim voor de daadwerkelijk verhuizing worden verkocht of weg gegooid. Bij het verkopen van inboedel levert het direct geld op, waardoor de besparing dubbel is.

Wanneer een verhuisbedrijf minder te verhuizen heeft, gaat het vanzelfsprekend ook minder tijd kosten en hierdoor zullen de kosten ook lager zijn. Zie de tarievenlijst, een aantal uur minder hulp van een verhuizer kan zo al snel enkele honderden euro’s besparen. Bijkomend voordeel is dat er in de nieuwe woning een schoon begin kan worden gemaakt en er geen overbodige spullen aanwezig zijn.

tillen van een verhuisdoos met handvaten

Tip 2. Flexibele verhuisdatum, vermijdt het weekend

De tarieven de bij een verhuisbedrijf uit Den Bosch op de site worden genoemd, zijn bedoeld voor de weekdagen. Tijdens de weekdagen (maandag t/m vrijdag) is het tarief 100%. Mocht de hulp van een verhuizer in het weekend nodig zijn, zal die al snel naar de 150% gaan. Dit is per direct 1,5 keer zo duur.

Daarbij is het ook belangrijk om vroegtijdig de verhuizing aan te geven. Dit vergroot de kans op beschikbaarheid van onze verhuizers en voorkomt teleurstellingen. Een verhuizing op het laatste moment is niet altijd mogelijk en op het moment dat dit wel mogelijk is, is de kans aanwezig op een hoger tarief.  Het tijdig inplannen van een verhuisbedrijf in Den Bosch geeft ook rust. Alles kan makkelijk gepland worden en er kan worden toegeleefd naar de daadwerkelijke verhuisdag.

Tip 3. Zelf al een deel verhuizen (of met vrienden)

Een aantal spullen zijn vroegtijdig in te pakken en mogelijk al klaar om een paar dagen eerder te verhuizen. Dit zal afhankelijk van de afstand, bepalen of dit aantrekkelijk is. Wanneer een deel van de verhuisdozen al mogelijk met een auto vervoerd kan worden. Scheelt dit in de manuren die nodig zijn tijdens de daadwerkelijke verhuisdag + de kosten voor het vervoer kan in sommige gevallen lager liggen.

Het verhuizen van een bank of wasmachine word wel vaak over gelaten aan een verhuizer, dit is ook de extra service die wij bieden. Op het moment dat er enkel meubelstukken verhuist moeten worden, maken wij hier graag een specifieke offerte voor.

Tip 4. Vergelijk verhuisbedrijven en offertes

In ons netwerk zijn verschillende verhuizers actief die kunnen helpen bij het verhuizen in Den Bosch. Ons advies is dan ook om diverse offertes op te vragen. Zo is het heel eenvoudig om een goedkoop verhuisbedrijf te vinden die matcht met de wensen en verwachtingen. Tevens is dit ook de snelste en makkelijkste manier om een klap met geld te besparen. Door het vergelijken van verhuizers in Den Bosch word er gemiddeld zo een 25% bespaard op de kosten van het daadwerkelijk uitvoeren. Dit komt simpelweg door de verschillende wensen die ieder heeft. Er is niet 1 geschikt verhuisbedrijf, maar sommige verhuizers passen beter in het plaatje dan andere. Denk hierbij aan de services en beschikbaarheid.