Over Verhuis24

Wie zit er precies achter Verhuis24? Zelf hebben wij veel ervaring in de verhuisbranche en hierdoor zijn in de loop der jaren ook veel dezelfde vragen aan ons gesteld. Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om deze antwoorden in de vorm van een website, voor iedereen toegankelijk te maken!

Het toegankelijk maken van simpele onderwerpen, maar ook complexe vragen, is de basis om goed voorbereid een verhuizing in te gaan. Zo kunnen de verwachtingen vooraf worden bijgesteld. Het is dan natuurlijk mogelijk om zelf de verhuizing uit te voeren, hiervoor geven wij graag de nodige tips. Echter is onze ervaring bij de wat grotere verhuisbedrijven, dat een verhuizer toch vaak wel de helpende hand is en ook rust geeft bij de uitvoering.

Wij bieden dus graag:

  • Onafhankelijk informatie voor diverse type verhuizingen
  • Tips om zelf de verhuizing uit te kunnen voeren
  • Bespaartips op het moment dat een verhuisbedrijf word ingehuurd
  • Op een juiste wijze het selecteren van een verhuizer in de regio

Is er meer bekend over de werkzaamheden en zal er gericht gezocht gaan worden naar een verhuisbedrijf? Dan kunnen wij ondersteunen in die zoektocht. Zo zullen de kosten van een verhuizing een belangrijke rol zijn, daarmee kan er tevens een overweging worden gemaakt om zelf te verhuizen. Maar via het vergelijken van verhuizers in de regio, zullen er scherpe offertes op tafel komen en dit zal de keuze een stuk makkelijker maken!

Om een keuze te kunnen maken over een verhuizer, dient men eerst de huidige inboedel inventariseren. Wat voor soorten meubels zijn er, waar moet je op letten, welke kosten kan je verwachten? Er zijn een hoop vragen die op je af komen en waar we graag het antwoord op willen geven. Op een zo duidelijk mogelijk manier willen wij de informatie die wij hebben, met jullie delen!