• Home
  • Particuliere verhuizing

Particuliere verhuizing

Het laten uitvoeren van een particuliere verhuizing is de meest aangevraagde verhuizing in Nederland. Jaarlijks verhuizen er zo een 1.8 miljoen particuliere en 30% daarvan schakelt de hulp van een verhuisbedrijf in. Natuurlijk worden in veel gevallen meerdere personen betrokken bij 1 verhuizing. Alleen dit toont het belang aan van het vinden van een juist verhuisbedrijf.

Zo is er in Nederland ook een wild groei aan verhuisbedrijven, die ieder zich proberen te onderscheiden van de ander. Met verhuis24.nl geven wij een zo transparant mogelijk beeld van de opties om zodoende een geschikte verhuizer te vinden voor uw situatie!

Verhuizen met onze hulp

Het zelf uitvoeren van een verhuizing is niet altijd mogelijk en hoeft ook niet altijd goedkoper te zijn. Met onze ervaring kunnen wij snel en efficiënt de verhuizing verzorgen. Daarbij is het mogelijk om onze services en producten te gebruiken. Het afzonderlijk huren van een verhuiswagen, verhuislift, verhuisdozen en alles wat erbij komt kijken, is veelal minder aantrekkelijk. Zo bieden wij de volgende opties aan die zelf kunnen worden samengesteld:

  • Transport van de inboedel
  • Inpakservice
  • Gebruik van onze verhuismaterialen
  • Flexibele houding en goede service
  • Scherpe tarieven
  • Verhuislift inschakelen indien nodig

Kosten van een particuliere verhuizing

Een belangrijk onderdeel zijn de kosten die wij hanteren voor de verhuizing. Het totale kostenplaatje zal samenhangen met de diensten die gebruikt gaan worden, de hoeveelheid welke verhuist dient te worden en de afstand tussen de diverse locaties.

Verhuiskosten waar bij een particuliere verhuizing rekening met gehouden dient te worden:

Aanbod van verhuisbedrijven

Het aanbod van verhuizers is enorm, hierdoor word het vaak onoverzichtelijk. Het is daarom slim om vooral te kijken waar men naar op zoek is. Welke soort diensten zijn er nodig en in welk tijdsbestek zal de verhuizer beschikbaar moeten zijn. Daarnaast kan er gekeken worden welk budget er beschikbaar is om te verhuizen. Een aantal onderscheidingen die gemaakt kunnen worden zijn de erkende verhuizers en verhuisbedrijven die voornamelijk met studentes werken.

Erkende verhuizers

De erkende verhuizers zijn aangesloten bij een organisatie en hebben een aantal garanties. Denk hierbij aan de verzekering en het werk wat tijdig word gedaan. Mocht het verhuisbedrijf zelf niet de verhuizing kunnen uitvoeren, dan zal er een andere erkende verhuizer komen opdagen. Ook zullen de verhuizers zelf certificeringen hebben.

De verhuiskosten zullen bij dergelijke partijen vaak wel wat hoger liggen, dit is ook logisch door de verschillende garanties die men kan aanbieden. Het is een veilige optie om met deze verhuisbedrijven in zee te gaan.

Student verhuisbedrijven

Een student kan vaak vrij goedkoop veel en zwaar arbeid leveren. Hierdoor zijn er speciale verhuisbedrijven die studenten inzetten om de verhuizing uit te voeren. Vooral het zware sjouw werk nemen ze voor rekening, hierbij worden de verhuizers natuurlijk wel goed geinstrueerd en vaak hebben ze ook een speciale cursus gevolgd en worden ze begeleid door een senior verhuizer.

Doordat de manuren al snel een 25% tot 40% lager liggen, word het aantrekkelijk om het te overwegen. De kwaliteit zal altijd nog voldoende zijn en bij geen speciale verhuizing, weten ze exact wat er gedaan moet worden.