Particuliere verhuizing

Het laten uitvoeren van een particuliere verhuizing is de meest aangevraagde verhuizing in Nederland. Jaarlijks verhuizen er zo een 1.8 miljoen particuliere en 30% daarvan schakelt de hulp van een verhuisbedrijf in. Natuurlijk worden in veel gevallen meerdere personen betrokken bij 1 verhuizing. Alleen dit toont het belang aan van het vinden van een juist verhuisbedrijf.

Zo is er in Nederland ook een wild groei aan verhuisbedrijven, die ieder zich proberen te onderscheiden van de ander. Met verhuis24.nl geven wij een zo transparant mogelijk beeld van de opties om zodoende een geschikte verhuizer te vinden voor uw situatie!

Verhuizen met onze hulp

Het zelf uitvoeren van een verhuizing is niet altijd mogelijk en hoeft ook niet altijd goedkoper te zijn. Met onze ervaring kunnen wij snel en efficiënt de verhuizing verzorgen. Daarbij is het mogelijk om onze services en producten te gebruiken. Het afzonderlijk huren van een verhuiswagen, verhuislift, verhuisdozen en alles wat erbij komt kijken, is veelal minder aantrekkelijk. Zo bieden wij de volgende opties aan die zelf kunnen worden samengesteld:

  • Transport van de inboedel
  • Inpakservice
  • Gebruik van onze verhuismaterialen
  • Flexibele houding en goede service
  • Scherpe tarieven
  • Verhuislift inschakelen indien nodig 

Kosten van een particuliere verhuizing

Een belangrijk onderdeel zijn de kosten die wij hanteren voor de verhuizing. Het totale kostenplaatje zal samenhangen met de diensten die gebruikt gaan worden, de hoeveelheid welke verhuist dient te worden en de afstand tussen de diverse locaties.

Verhuiskosten waar bij een particuliere verhuizing rekening met gehouden dient te worden:

DienstTarief
In- en uitpakken€25,- per uur
VerhuisbusVanaf €65 per dagdeel
VerhuisliftVanaf €85,-
Piano verhuizen€150,- tot €400,-
Tijdelijke opslagOfferte op maat

Aanbod van verhuisbedrijven

Het aanbod van verhuizers is enorm, hierdoor word het vaak onoverzichtelijk. Het is daarom slim om vooral te kijken waar men naar op zoek is. Welke soort diensten zijn er nodig en in welk tijdsbestek zal de verhuizer beschikbaar moeten zijn. Daarnaast kan er gekeken worden welk budget er beschikbaar is om te verhuizen. Een aantal onderscheidingen die gemaakt kunnen worden zijn de erkende verhuizers en verhuisbedrijven die voornamelijk met studentes werken.

Erkende verhuizers

De erkende verhuizers zijn aangesloten bij een organisatie en hebben een aantal garanties. Denk hierbij aan de verzekering en het werk wat tijdig word gedaan. Mocht het verhuisbedrijf zelf niet de verhuizing kunnen uitvoeren, dan zal er een andere erkende verhuizer komen opdagen. Ook zullen de verhuizers zelf certificeringen hebben.

De verhuiskosten zullen bij dergelijke partijen vaak wel wat hoger liggen, dit is ook logisch door de verschillende garanties die men kan aanbieden. Het is een veilige optie om met deze verhuisbedrijven in zee te gaan.

Student verhuisbedrijven

Een student kan vaak vrij goedkoop veel en zwaar arbeid leveren. Hierdoor zijn er speciale verhuisbedrijven die studenten inzetten om de verhuizing uit te voeren. Vooral het zware sjouw werk nemen ze voor rekening, hierbij worden de verhuizers natuurlijk wel goed geinstrueerd en vaak hebben ze ook een speciale cursus gevolgd en worden ze begeleid door een senior verhuizer.

Doordat de manuren al snel een 25% tot 40% lager liggen, word het aantrekkelijk om het te overwegen. De kwaliteit zal altijd nog voldoende zijn en bij geen speciale verhuizing, weten ze exact wat er gedaan moet worden.

Laatste verhuisberichten

Handige tools voor uw verhuizing

Berekenen van m3 voor uw inboedel

Veel van de verhuizing hangt samen met het aantal m3 die de inboedel totaal heeft. Denk hierbij aan de ruimte in een verhuiswagen maar ook bij tijdelijke opslag is het van belang. Op basis van de grootte kan een verhuisbedrijf een indicatie geven qua tijdsduur en hierdoor een offerte beter verantwoorden.

Bekijk snel onze pagina hoe u binnen enkele minuten de inboedel kan berekenen. Door eenmalig de lijst in te vullen kan deze altijd bij de hand worden gehouden.

Gebruik onze checklist als leidraad

Als we het dan toch over handige tools hebben op onze website. Neem dan ook gelijk een kijkje op de pagina met onze checklist voor verhuizen. Een complete lijst waarin alles staat wat bij een verhuizing komt kijken. Hiervoor hebben wij het mogelijk gemaakt om de checklist uit te printen. Print de checklist voor de verhuizing uit en houdt deze erbij, zo zorgt u ervoor dat er geen belangrijke punten over het hoofd worden gezien. De drukte die bij een verhuizing komt kijken zorgt er automatisch voor dat er actiepunten doorheen glippen.

Meer weten over verhuizen?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten