• Home
 • Verhuis en opslag

Verhuis en opslag

Wanneer de nieuwe woning niet direct beschikbaar is, zal de inboedel ergens tijdelijk opgeslagen moeten worden. Dit kan voor enkele dagen zijn, maar ook meerdere maanden.

Om verzekerd te zijn dat de inboedel veilig is opgeslagen, dient deze goed verzekerd te zijn. Bij verhuis24.nl zorgen wij voor de inboedel en deze zal netjes op de nieuwe locatie worden afgeleverd, wanneer dit ook maar uitkomt.

Opslag in heel Nederland

Door een opslag aan te kunnen bieden in de regio, zal dit de kosten drukken. Een goedkope tijdelijke opslag is essentieel om het voor iedereen toegankelijk te maken. Veel verzoeken voor flexibele opslag kunnen wij dan ook netjes verwerken.

Bij het aanbieden van de inboedel zullen wij van verhuis24 altijd een mooi aanbod neerleggen. Maar daarnaast willen wij ook graag de andere opties op tafel leggen, hieronder zullen wij meer toelichten over de verschillende soorten opslag 

Diverse soorten opslag

Voor het opslaan van de inboedel zijn er meerdere mogelijkheden. Allen hebben voor- en nadelen. Afhankelijk van voornamelijk het budget kan er gekozen worden voor extra service. Het geheel uitbesteden aan een verhuisbedrijf heeft het meeste gemak.

Het grote voordeel is dat het niet perse de duurste optie hoeft te zijn. Door een goede deal te sluiten en het verhuizen en opslag goed te combineren, is het vaak de beste keuze!

Self-storage

Over het hele land verspreid zijn er diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in opslag. Zo zal er een groot bedrijfspand onderverdeeld in units met verschillende groottes. De bekendste zijn is een Allsafe of een Shurgard. Op het moment dat deze worden geboekt zal het de bedoeling zijn dat hier de meubels naartoe worden gebracht en wanneer de woning beschikbaar is, dat deze weer opgehaald worden.

Een verhuisbedrijf zal zelden gebruik maken van deze opslagruimtes en houden net als ons het liefst alles zelf in beheer. Met een eigen opslag zorgen wij dat de prijzen en service op een goed niveau blijven. 

Verhuiscontainer

Een verhuiscontainer kan in sommige situaties aantrekkelijk zijn. Het grote voordeel van een verhuiscontainer is dat deze voor de woning wordt geplaatst en deze zelfstandig gevuld kan worden. Hierbij is er dus meer flexibiliteit om de container op eigen tempo en met eigen handen te vullen. Dit zal schelen in het inschakelen van verhuizers, maar daarbij zullen wel extra kosten in rekening gebracht worden voor het afzetten en ophalen van de container.

Vaak zie je ook dat een dergelijke opslag vaak duurder is. Afhankelijk van de duur is het slim om naar andere opties te kijken. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend advies te vragen over de meest geschikte optie in uw situatie.

Garagebox van particulier

Mogelijk de goedkoopste mogelijkheid, alleen vaak ook enkel voor de basis. Het is niet te verwachten dat er veel extra service of opties zitten bij een garagebox. Alleen het kan zeker een voordeel zijn, zeker op het moment dat de garagebox dicht bij het oude of nieuwe adres zich bevindt.

Verhuisbedrijf

Het geheel uitbesteden aan een verhuisbedrijf is zoals eerder gezegd, de meest gemakkelijk manier. Hierbij zal het verhuisbedrijf de planning verzorgen en kan er op ieder moment dat de woning beschikbaar is, de spullen weer worden bezorgd en op zijn plaats worden gezet.

De extra service die onze verhuizers kunnen bieden is iets wat je bij de andere opties niet krijgt. Daar moet je vaak alles zelf verzorgen en regelen. Zelf hebben wij opslagruimtes op diverse locaties waardoor wij efficiënt de inboedel kunnen opslaan. 

Bepalen van de kosten

De kosten van tijdelijke opslag hangen af van meerdere factoren. Het aanvragen van een offerte geeft een goed beeld van de kosten, hiervoor vragen wij enkele vragen te beantwoorden in een formulier. De kosten zullen grotendeels afhankelijk zijn van de volgende factoren:

 • Grootte van de opslag
 • Duur van de opslag
 • Bijbehorende services
 • Soort opslag
 • Regio

Inboedelverzekering

Aandachtspunten

in tabel zetten met soorten opslag en dan andere kolom

 • Onbeperkte toegang
 • Beveiliging, verlichting
 • Elektriciteit
 • Gekoeld of verwarmd
 • Droog (overdekt) laden en lossen
 • Met de auto erbij kunnen

Inboedelopslag direct regelen

Is er opslag nodig op korte termijn, aarzel dan niet om direct een offerte aan te vragen bij ons. Op basis van de offerte kunnen er verdere afspraken ingepland worden. Door ons breed scala aan verhuizers en opslag, hebben wij een grote beschikbaarheid.

Door de wensen aan te geven van de verhuizing en opslag, zullen verhuizers uit de regio een offerte op tafel kunnen leggen. Mogelijk dat ze langs willen komen om er zeker van te zijn wat er gedaan moet worden.