• Home
  • Meubeltransport

Meubeltransport

Niet enkel verhuizingen van een gehele inboedel, maar ook 1 of enkele meubels kunnen wij helpen te transporteren. Zo zijn er genoeg situaties waarin niet het juiste vervoer aanwezig is, maar wel iets waardevols of op korte termijn naar een andere locatie moet komen.

Hiervoor is een meubeltransport geschikt, hiermee kunnen wij snel schakelen en tegen een leuke prijs het meubelstuk vervoeren. Het komt dan ook meer richting een koeriersdienst dan een verhuizing.

Zorgvuldig vervoer

Afhankelijk van het meubelstuk, dient de juiste verhuiswagen ingezet te worden. Wanneer er een bank van marktplaats opgehaald moet worden, dan zullen wij hier een standaard verhuiswagen voor inzetten.

Op het moment dat er meer zorgvuldigheid bij komt kijken, denk hierbij aan het vervoeren van een piano of vleugel. Zullen wij ons vervoer hier ook direct op aanpassen. De kennis voor zorgvuldig vervoer is dan ook in huis en hier leiden wij onze verhuizers ook speciaal voor op.

Meubel vervoer op tijd inplannen

Vaak komt meubelvervoer onverwachts aan bod. Zeker wanneer er een meubelstuk is aangeschaft of juist is verkocht, dan kan het moeilijk zijn om deze vooraf in te plannen. Dit begrijpen wij en zullen hiervoor ook een oplossing bieden. Probeer wel altijd zo vroeg mogelijk ons te vragen en hiervoor een afspraak in te plannen. Hoe eerder het bij ons bekend is, des te scherper wij het kunnen aanbieden.

Daarbij snappen wij het belang om op tijd te zijn bij een winkel of op de gewenste locatie. Hierover blijven wij graag in contact.

Meubelstukken die wij vervoeren:

  • Piano
  • Schilderij
  • Grote machines
  • Koelkasten en wasmachines
  • Banken
  • Tafels

Naast het vervoeren hebben wij een chauffeur die ook helpt bij het inladen. Onze chauffeur is tevens verhuizer en helpt bij allerlei soorten verhuizingen. De chauffeur kan in zowel het Nederlands als Engels communiceren

Goedkoop transport regelen

Vaak gaat het slechts om enkele spullen en wilt niemand hier de hoofdprijs voor betalen. Wij houden dan het tarief ook betaalbaar. Met ons groot wagenpark kunnen wij altijd de juiste verhuiswagen kiezen. Daarnaast zijn onze verhuizers ook relatief goedkoop. Voor een snelle verhuizing zijn dan ook niet veel man-uren nodig.

Een meubeltransport kan bij ons al ingepland worden vanaf 60 euro. Vraag naar de mogelijkheden voor uw meubeltransport.

Maak een afspraak

Om concreet een prijs te ontvangen is het slim om een afspraak in te plannen. Mogelijk kunnen de meubelstukken op de foto worden gezet en kunnen wij hier online een inschatting van maken.

Het maken van een afspraak is vrijblijvend en graag komen wij op locatie langs, mocht dit nodig zijn uiteraard.