Verhuislift

Staat er een verhuizing op de planning en moeten er een aantal spullen naar beneden gehaald worden. Wanneer er geen lift aanwezig is, of de spullen passen nou eenmaal niet door de lift of traphuis, dan is een verhuislift de makkelijkste oplossen. Door de spullen via het raam naar buiten te laten komen, kunnen ze vervolgens vrij makkelijk in de verhuiswagen geladen worden.

Kosten van een verhuislift huren

Wilt u afzonderlijk een verhuislift huren, dan zal hier vaak een prijs per dagdeel voor betaald moeten worden. Hierbij zit er een mankracht bij die de lift zal bedienen, het is bij ons niet mogelijk om zelf de verhuislift te bedienen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een verhuislift in te zetten op het moment dat wij de rest van de verhuizing ook mogen verzorgen. Hierdoor zal de huur bij de prijs inbegrepen zitten en zal er een goedkoper tarief mogelijk zijn dan voor het los huren van de lift.

Voordelen van een verhuislift

De voordelen van een externe lift stoppen niet alleen bij de objecten die normaliter niet door het trappenhuis kunnen. Het is ook een snelle manier om de spullen beneden te krijgen. Het traplopen is tijdrovend en tevens intensief voor de verhuizers of uzelf.

De tijd die vaak bespaard word met een verhuislift weegt niet op tegen de kosten die het extra met zich mee brengt. Op die manier kan een verhuislift zichzelf terug verdienen.

Hierbij is het natuurlijk wel van belang hoe snel/makkelijk de lift geïnstalleerd kan worden op locatie. Wanneer deze vrij toegankelijk is, kan het snel gaan en is de verhuiswagen ook in no-time gevuld.

Eigenschappen en bereik

In ons wagenpark hebben wij naast een hoop verhuiswagens ook diverse verhuisliften. De reikhoogte van onze liften loopt uiteen van maximaal 4 en een lift die maximaal tot circa 10 etages hoog reiken. Indien men twijfelt of wij iets voor u kunnen betekenen komen wij graag op locatie langs om dit te beoordelen.

Het gewicht van de verhuislift heeft veelal een maximum van 250kg. Onze verhuizer die wij bij de lift verplicht leveren, zal alles in de gaten houden. Zo ook het opstellen van de verhuislift, waardoor deze stabiel staat en de spullen veilig op de lift geplaatst kunnen worden. Deze zal bovenaan mooi aansluiten op de gewenste positie.

Voordelen

  • voordeel 1
  • voordeel 2

Nadelen