• Home
 • Internationale verhuizing

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.7″][et_pb_row _builder_version=”4.0.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.7″][et_pb_text _builder_version=”4.0.7″]

Internationale verhuizing

Bij een verhuizing die door meerdere landen gaat, spreken we van een internationale verhuizing. Er zijn per landen aparte regels waar extra op gelet moet worden.

Naast het regelen van het vervoer, zal er dus ook vaak extra papierwerk bij komen kijken. Hierdoor is het aan te raden om een expert in te schakelen. Wij als Verhuis24 weten exact wat er geregeld moet worden. Denk hierbij niet alleen aan de daadwerkelijke verhuizing. Maar ook zaken als inschrijvingen en belastingen.

[/et_pb_text][et_pb_text module_class=”pa-bullet-list-pijl” _builder_version=”4.0.7″]

Aandachtspunten 

Voordat men een overweging kan maken of het zelf verhuizen een optie is, geven wij graag de aandachtspunten aan.

 • Tijdig het vervoer regelen
 • In contact komen met de lokale instanties
 • Regelen van bewoonbaar maken nieuwe woning (electriciteit, internet)

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.0.7″]

Populaire landen

Een internationale verhuizing kan uiteenlopen van België/Duitsland tot Canada of Australie. Hieronder de top 10 landen waar wij het meest heen verhuizen!

 1. Duitsland
 2. België
 3. Nederlandse Antillen en Aruba
 4. Spanje
 5. Verenigd Koninkrijk
 6. Frankrijk
 7. Verenigde Staten
 8. Australië
 9. Zwitserland
 10. Canada 

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://verhuis24.nl/wp-content/uploads/2019/12/paspoorten.jpg” _builder_version=”4.0.7″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.0.7″]

Deskundig advies

Om iedereen goed in te lichten, willen wij graag gratis deskundig advies geven. Deels zal dit een waarschuwing zijn op het moment dat er te makkelijk over de verhuizing word gedacht. Maar ook om ervoor te zorgen dat men de verhuizing goed voor te bereiden.

Vraag gratis naar informatie of indien gewenst naar onze tarieven. Geheel vrijblijvend voorzien wij van onze diensten en tarieven!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]