Internationale verhuizing

Bij een verhuizing die door meerdere landen gaat, spreken we van een internationale verhuizing. Er zijn per landen aparte regels waar extra op gelet moet worden.

Naast het regelen van het vervoer, zal er dus ook vaak extra papierwerk bij komen kijken. Hierdoor is het aan te raden om een expert in te schakelen. Wij als Verhuis24 weten exact wat er geregeld moet worden. Denk hierbij niet alleen aan de daadwerkelijke verhuizing. Maar ook zaken als inschrijvingen en belastingen.

Aandachtspunten 

Voordat men een overweging kan maken of het zelf verhuizen een optie is, geven wij graag de aandachtspunten aan.

 • Tijdig het vervoer regelen
 • In contact komen met de lokale instanties
 • Regelen van bewoonbaar maken nieuwe woning (electriciteit, internet)

Populaire landen

Een internationale verhuizing kan uiteenlopen van België/Duitsland tot Canada of Australie. Hieronder de top 10 landen waar wij het meest heen verhuizen!

 1. Duitsland
 2. België
 3. Nederlandse Antillen en Aruba
 4. Spanje
 5. Verenigd Koninkrijk
 6. Frankrijk
 7. Verenigde Staten
 8. Australië
 9. Zwitserland
 10. Canada 
paspoorten

Deskundig advies

Om iedereen goed in te lichten, willen wij graag gratis deskundig advies geven. Deels zal dit een waarschuwing zijn op het moment dat er te makkelijk over de verhuizing word gedacht. Maar ook om ervoor te zorgen dat men de verhuizing goed voor te bereiden.

Vraag gratis naar informatie of indien gewenst naar onze tarieven. Geheel vrijblijvend voorzien wij van onze diensten en tarieven!

Laatste verhuisberichten

Handige tools voor uw verhuizing

Berekenen van m3 voor uw inboedel

Veel van de verhuizing hangt samen met het aantal m3 die de inboedel totaal heeft. Denk hierbij aan de ruimte in een verhuiswagen maar ook bij tijdelijke opslag is het van belang. Op basis van de grootte kan een verhuisbedrijf een indicatie geven qua tijdsduur en hierdoor een offerte beter verantwoorden.

Bekijk snel onze pagina hoe u binnen enkele minuten de inboedel kan berekenen. Door eenmalig de lijst in te vullen kan deze altijd bij de hand worden gehouden.

Gebruik onze checklist als leidraad

Als we het dan toch over handige tools hebben op onze website. Neem dan ook gelijk een kijkje op de pagina met onze checklist voor verhuizen. Een complete lijst waarin alles staat wat bij een verhuizing komt kijken. Hiervoor hebben wij het mogelijk gemaakt om de checklist uit te printen. Print de checklist voor de verhuizing uit en houdt deze erbij, zo zorgt u ervoor dat er geen belangrijke punten over het hoofd worden gezien. De drukte die bij een verhuizing komt kijken zorgt er automatisch voor dat er actiepunten doorheen glippen.

Meer weten over verhuizen?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten