• Home
  • Goedkoop verhuisbedrijf

Goedkoop verhuisbedrijf

Zo Hollands als we zijn, willen we allemaal op een zo goedkoop mogelijke wijze een verhuisbedrijf inschakelen. Dat is in ogen ook niet meer dan logisch en bij ons gaat goedkoop ook hand in hand met kwaliteit. Het is in ieder zijn belang om de verhuizing netjes te laten verlopen.

Zelf de verhuizing verzorgen zal de goedkoopste optie zijn. Alleen als je alle tijd en kosten dan bij elkaar gaat optellen die nodig zijn om de verhuizing in te plannen, gaat hier altijd nog meer tijd (en geld) in zitten dan vooraf word gedacht.

Door een goedkoop verhuisbedrijf in te schakelen, kan van beide voordelen worden geprofiteerd. Door de dagelijkse ervaring is het mogelijk om de verhuizing professioneel te begeleiden door een verhuizer uit ons netwerk.

Vinden van een goedkope verhuizer

Nu we op 1 lijn zitten over het inzetten van een goedkoop verhuisbedrijf. is de volgende stap om een exacte prijs te krijgen van de verhuizing. Op basis van enkele vragen kunnen wij een goed beeld krijgen van de wensen. In sommige gevallen is het beter voor ons om even vrijblijvend langs te komen, om op die manier de situatie goed in te kunnen schatten. Een bezoek van ons is altijd gratis en hierna zal een realistischere prijs mogelijk zijn.

Verhuisplanning zorgt voor rust

Na het online invullen van de wensen in ons formulier, is het van belang om op korte termijn een planning te maken. In de planning zal rekening gehouden worden met alle activiteiten die tijdig uitgevoerd kunnen worden. Om uiteindelijk toe te werken naar de verhuisdag. Op de dag zelf staan onze verhuizers klaar om aan de slag te gaan. Hiervoor kunnen onze mannen hebben geholpen met het inpakken van de verhuisdozen, of dit is in zijn geheel zelf gedaan.

Door het plannen van de verhuizing, komen er ook geen onverwachtse kosten opeens om de hoek kijken. De onverwachtse kosten is hetgeen wat de verhuizing vaak prijzig maakt.

Het laten maken van de verhuisplanning is stap 1, hierna zullen de volgende stappen volgens deze planning lopen. Slim is om een dergelijke planning goed te verwoorden en uit te printen. Zet ook een aantal belangrijke data in uw agenda, hierdoor is de kans dat iets over het hoofd word gezien een stuk kleiner.

Wat zorgt direct voor besparingen?

Er zijn een aantal aspecten van een verhuizing die natuurlijk voor een lagere prijs zullen zorgen. De kosten worden bepaald door de spullen die verhuist moeten worden en de moeilijkheidsgraad. Voor de afstand word een apart tarief gerekend.

De punten waar dus op bespaard kunnen worden is door een aantal punten zelf te doen, denk hierbij aan.

  • Inpakken
  • (De)monteren
  • Spullen niet verhuizen (Vreemd?! lees meer in onze bespaartips)

Diverse verhuisoffertes aanvragen

Om niet teveel te betalen voor een verhuizing, is het nodig om meerdere offertes aan te vragen bij verhuisbedrijven. Op deze manier is de bevestiging of wij scherpe tarieven bieden en het goedkoopste verhuisbedrijf zijn.

Gezonde concurrentie houdt de prijzen in de markt op het juiste niveau!

In ons netwerk hebben wij diverse verhuizers die een offerte op tafel kunnen leggen. Door ons formulier binnen 1 a 2 minuten in te vullen, zullen er tot maximaal 6 verhuisbedrijven een prijs geven. Met deze prijzen kan er verder gekeken wat er mogelijk is en welke services geboden worden voor een bepaalde prijs.