Nieuwe woning schilderen

Voor de nieuwe woning is het belangrijk om vooraf te bepalen wat voor schilderwerk gedaan moet worden. Het scheelt namelijk een hoop op het moment dat dit schilderwerk uitgevoerd kan worden wanneer de inboedel er nog niet is.

Een aantal handige tips die kunnen helpen bij de voorbereidingen en uitvoering van het schilderwerk op een rij.

Zet een verhuisdatum vast en vraag aan een schildersbedrijf hoelang het duurt om de plannen uit te voeren. Houdt een marge vast op het moment dat er een schildersbedrijf en verhuisbedrijf worden ingeschakeld. Planning is in dit geval belangrijk. Houdt ook rekening met de droogtijd die het schilderwerk nodig heeft.

Overweeg andere opties zoals het behangen of stucen van de wanden. Dit zal mede afhankelijk zijn van de huidige staat en de wensen die op tafel liggen.

Laatste verhuisberichten

Handige tools voor uw verhuizing

Berekenen van m3 voor uw inboedel

Veel van de verhuizing hangt samen met het aantal m3 die de inboedel totaal heeft. Denk hierbij aan de ruimte in een verhuiswagen maar ook bij tijdelijke opslag is het van belang. Op basis van de grootte kan een verhuisbedrijf een indicatie geven qua tijdsduur en hierdoor een offerte beter verantwoorden.

Bekijk snel onze pagina hoe u binnen enkele minuten de inboedel kan berekenen. Door eenmalig de lijst in te vullen kan deze altijd bij de hand worden gehouden.

Gebruik onze checklist als leidraad

Als we het dan toch over handige tools hebben op onze website. Neem dan ook gelijk een kijkje op de pagina met onze checklist voor verhuizen. Een complete lijst waarin alles staat wat bij een verhuizing komt kijken. Hiervoor hebben wij het mogelijk gemaakt om de checklist uit te printen. Print de checklist voor de verhuizing uit en houdt deze erbij, zo zorgt u ervoor dat er geen belangrijke punten over het hoofd worden gezien. De drukte die bij een verhuizing komt kijken zorgt er automatisch voor dat er actiepunten doorheen glippen.

Meer weten over verhuizen?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten